Slaven Bilic: 'Her şey terse gitmeye başladı'

Slaven Bilic: 'Her şey terse gitmeye başladı'

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Club Brugge'e 2-1 kaybettikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Club Brugge mağlubiyeti sonrası tur için hala şanslarının olduğunu açıkladı. Slaven Bilic, 1-0 öne geçmelerinin arından fırsatları değerlendiremediklerini vurgularken, "1-1'den sonra her şey terse gitmeye başladı. Şanssız bir gol yedik. Ondan sonra zorlanmaya başladık. Fişi çekmek için rakibi yere sermek için fırsatlar elimize geçti. İkinci golü bulamazssak rakibin tehlike oluşturacağını nbsp;biliyorduk. İlk gol şanssızlıktı. İkinci gol bir penaltı. Basit ve ucuz bir gol yedik. Beklemediğimiz hiçbir şey ile karşılaşamadık. Önde bulduğumuz geniş alanları 1-0'dan sonra kullanmalıydık. Hala bu işin içerisindeyiz. Evimizde rövanş maçına çıkacağız. Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.


"TEKRARLIYORUM; TURU GEÇMEK İÇİN..."
İstanbul'da oynanacak rövanş maçı hakkında da konuşan Hırvat teknik adam, "Birçok kez evimizde iyi işler yapacağımızı gösterdik. Şunu da unutmamak lazım, Brugge'ün de çok büyük bir deplasman performansı var. Beşiktaş bir maç kaybettiğinde asla mutlu olmaz. 1-0'dan sonra kontrol bizdeydi. 2-0 yapabilirdik. Brugge kolay gollerle öne geçti ve kazandılar. Tekrarlıyorum; turu geçmek için hala büyük bir şansımız var" diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...