Salıncaktan düşen çocuk öldü!

/ Kaynak: AA
Salıncaktan düşen çocuk öldü!

YAŞAM Haberleri  / AA

Diyarbakır'da, Yenişehir Spor Tesisleri'nde oyun oynarken salıncaktan düşen 4 yaşındaki Darin Mirhan hayatını kaybetti

IŞİD saldırılarından kaçarak Türkiye'ye sığınan ve Diyarbakır Büyükşehir Belediyesince Yenişehir Spor Tesisleri'ne yerleştirilen Ezidi ailelerden birinin çocuğu, salıncaktan düşerek öldü. Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, IŞİD'ten kaçarak Türkiye sığının ve belediye tarafından oluşturulan kampa yerleştirilen Ezidi ailelerden birinin çocuğu olan 4 yaşındaki Darin Mirhan'ın salıncaktan düşerek yaralandığı ifade edildi. Açıklamada, kız çocuğunun Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldığı ve buradaki müdahaleye rağmen kurtarılamadığı belirterek, şu ifadelere yer verildi:
"Cenazesi ailesinin isteği üzerine toprağa verilmek üzere Zaho'ya götürüldü. Mirhan'ın ölümünden büyük üzüntü duyuyoruz. Ailesinin ve yakınlarının acısını paylaşıyor, başsağlığı diliyoruz."

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...