Fenerbahçe'den TFF'nin kararına büyük isyan!

Fenerbahçe'den TFF'nin kararına büyük isyan!

SPOR Haberleri

PFDK'nın Beşiktaş maçında iki tribünü kapatma cezası verdiği Fenerbahçe'de karara büyük tepki var.

PFDK'nın Beşiktaş maçında iki tribünü kapatma cezası verdiği Fenerbahçe'nin asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, büyük tepki gösterdi ve kaldırılması için ellerinden geleni yapacaklarını bildirdi.


Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK), Galatasaray derbisinde çıkan olaylar nedeniyle Fenerbahçe'ye, 22 Mart'taki Beşiktaş maçında iki tribünü kapatma cezası vermesi sarı lacivertlileri kızdırdı.


Sosyal medya hesabı twitter'dan bu kararı isyan eden Fenerbahçe Asbaşkanı İlhan Ekşioğlu, verilen ceza ile ilgili girişimlerde bulunduklarını açıkladı.


Ekşioğlu, "TFF sezon devam ederken karar alıp uygulayabiliyor. O zaman tribünü kapatacağına küfürlü maçta, küfürlü tribünde olan passoligleri bloke et!" dedi.


FENERBAHÇE'YE TRİBÜN KAPATMA CEZASI
Sarı-lacivertli yönetici bu açıklamalarının devamında, "Bu uygulama komiktir ve varsa bile bir suça 2 ceza verimiştir. Madem tribünü kapattın, niye passoligleri iptal ettin. Bunun üstüne gidilecektir. Kimse endişe etmesin bu anlaşılmaz kararın düzeltilmesine çalışıyoruz 1 maçta hem trübüne hem taraftara 2 ceza olmaz" ifadelerini kullandı. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...