Fenerbahçe Ülker için kritik gece

/ Kaynak: AA
Fenerbahçe Ülker için kritik gece

SPOR Haberleri  / AA

THY Avrupa Ligi Top 16 Turu F Grubu'ndaki 10. maçında Fenerbahçe Ülker, Olympiakos ile karşı karşıya gelecek.

Fenerbahçe Ülker, THY Avrupa Ligi Top 16 Turu F Grubu'ndaki 10. maçında deplasmanda Olympiakos ile karşılaşacak. Zorlu mücadele, Barış ve Dostluk Spor Salonu'nda oynanacak ve saat 21:45'te başlayacak mücadele Lig Tv 3'ten naklen yayınlanacak.
Sarı-lacivertli ekip, İstanbul'da 74-68 yenildiği Yunanistan temsilcisi karşısında 7 sayı farkla kazanması durumunda grupta liderliğe yükselecek.Top 16 turunda 4. haftadan itibaren başladığı galibiyet serisinde üst üste 6 maçtır kaybetmeyen sarı-lacivertliler, Olympiakos karşısında kazanarak seriyi sürdürmeye çalışacak.Olympiakos'un 8 galibiyet bir yenilgiyle lider durumda bulunduğu F Grubu'nda Fenerbahçe Ülker 7 galibiyet, 2 yenilgiyle ikinci sırada yer alıyor.


FENERBAHÇE 3 KEZ KAZANDI
İki ekip, bugüne dek Euroleague sahnesinde dokuz kez karşılaştı. Fenerbahçe, bu karşılaşmalarda üç galibiyet elde etti. Bu sezon oynanan ilk karşılaşmadan Olimpiakos 74-68 galibiyetle ayrıldı. Bu müsabakada Goudelock 23, Vesely 13 ve Bogdanovic 10 sayı buldu.


SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...