NBA'de Cavaliers'lı Irving'in gecesi

NBA'de Cavaliers'lı  Irving'in gecesi

SPOR Haberleri

AT T Center'da oynanan mücadeleyi konuk ekip Cavaliers, 128-125'lik skorla kazandı.

Maç oldukça dengeli başladı ve iki takım da hücumda durdurulmaz oyunlar sergiledi. Spurs'ün oyun kurucusu Tony Parker ile Cavaliers'ın yıldız guardı Kyrie Irving'in öne çıktığı ilk yarının ardından skorda 64-62'lik Spurs üstünlüğü vardı. Bol skorlu geçen ilk yarının aksine ikinci yarı düşük tempoda ve az skorla geçildi. Spurs, üçüncü çeyrekte öne geçti ve üstünlüğünü korudu. Cavaliers, son saniyeye 3 sayı geride girse de Kyrie Irving'in son saniye üçlüğü ile maç uzatmalara gitti. Uzatmalarda da LeBron James ile birlikte takımını taşıyan Irving, zorlu deplasmanda takımına galibiyet kazandırdı.Maçın yıldızı Cavaliers'ta Kyrie Irving oldu. All Star guard 57 sayı 5 asist 4 top çalma ile maçın yıldızı oldu. LeBron james 31 sayı 7 asist 5 ribaunt ile büyük destek verdi. Cavaliers'ın üç büyük yıldızından bir diğeri olan Kevin Love 10'da 2ile sadece 8 sayı üretti.
San Antonio Spurs'te Tony Parker 31 sayı 6 asist 5 ribaunt, Danny Green ile Kawhi Leonard 24'er sayı, Tim Duncan 18 sayı 11 ribaunt 8 asist ile oynadı.


Gecenin diğer maçlarında alınan sonuçlar şöyle:


Indiana Pacers 109-103 Milwaukee Bucks
Washington Wizards 107-87 Memphis Grizzlies
Utah Jazz 109-91 Houston Rockets
Los Angeles Lakers 94-101 New York Knicks


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...