Demir Adam'dan büyük sürpriz

Demir Adam'dan büyük sürpriz

MAGAZİN Haberleri

'Demir adam' filmiyle bilinen ünlü aktör Robert Downey Jr, 7 yaşında doğuştan sağ kolu olmayan bir çocuğa büyük bir sürpriz yaptı.

Microsoft'un Bir Not Ortak Projesi (Microsof's OneNote Collective Project) ile Limbitless Solutions'dan oluşan ortak bir ekip Alex Mead için 3D teknolojisiyle biyonik bir kol geliştirdi. Kolun Alex'e verilmesi için ekip özel bir çalışma yaptı. Ünlü aktör Downey Jr'den yardım isteyen ekibin istediği oldu. Downey Jr, Demir Adam rolüne girip bir odada Alex'i karşıladı. Kanepeye oturduktan sonra iki kutuyu açan ünlü aktör, çıkardığı Demir Adam'ın koluna benzeyen iki demir kolu çıkardı. Birini Alex'e veren aktör diğerini de kendi koluna taktı. Duyarlı davranışıyla taktir toplayan ünlü oyuncu böyle yardımın parçası olduğuna çok sevindiğini belirtti. nbsp;Alex, 3D yazıcıyla oluşturulan biyonik kolu, normal kolu gibi kullanabilecek. nbsp;Robert Downey Jr., hem çok sevdiği bir kahramanla buluşan hem de özel bir hediye aldığı için mutlu olan çocuğu, bu yaz Atlanta'da gerçekleştirilecek yeni 'Captain America' filminin çekimlerine de davet etti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...