Belediye başkan adayı ölü bulundu!

Belediye başkan adayı ölü bulundu!

DÜNYA Haberleri

Ahuacuotzingo kentinde yapılacak belediye başkanlığı seçimlerinde yarışan solcu Aide Nava'nın cesedi başı kesilmiş halde bulundu.

Meksika'nın Guerrero eyaletinde solcu belediye başkanadayı Aide Nava'nın başı kesilmiş cesedi bulundu. Cinayetin ülkede yaygın olan çeteler tarafından işlendiği düşünülüyor. Guerrero eyaleti yetkilileri, 42 yaşındaki kadının cesedinin kafasının kesilmiş olduğunu söyledi.


Sol'da yer alan habere göre, Los Rojos isimli çete, daha önce hasımlarını, kafalarını kesmekle tehdit etmişti. Nava'nın eski belediye başkanı olan eşi de, geçtiğimiz sene uyuşturucu kartelleri tarafından katledilmişti. Yine Nava'nın bir oğlu, geçen sene kaçırılmıştı. Nava'nın oğlundan hala haber yok. Nava'nın üyesi olduğu Demokratik Devrim Partisi, katillerin ortaya çıkartılması için soruşturma istedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...