Demba Ba 106 gündür kayıp!

/ Kaynak: İHA
Demba Ba 106 gündür kayıp!

SPOR Haberleri  / İHA

Beşiktaş'ın suskun golcüsü Demba Ba, Avrupa'da 106 gündür rakip fileleri havalandıramıyor.

Siyah-beyazlı ekipte, attığı gollerle kariyerinin en iyi sezonunu geçiren ve taraftarların sevgilisi haline gelen yıldız oyuncu, son haftalardaki performansıyla eleştiri konusu oldu. Çıktığı son 5 karşılaşmada sadece penaltıdan 1 gol atabilen Demba Ba, gol yollarındaki etkisizliği ile de dikkat çekiyor. Golcü oyuncunun bu karşılaşmalarda kaleyi tutan şut sayısı yalnızca 3 olurken, Avrupa'da ise 106 gündür rakip fileleri havalandıramıyor.


106 GÜNDÜR GOL ORUCUNDA


Bu sezon Avrupa liglerinde çıktığı 11 maçta 8 gol kaydeden Ba, son 3 maçtır gol sevinci yaşayamadı. En son 27 Kasım 2014 tarihinde UEFA Avrupa Ligi gruplarında Asteras Tripolis ile oynanan ve 2-2 beraberlikle sonuçlanan karşılaşmada açılış golünü kaydeden golcü isim, o karşılaşmanın ardından Avrupa'da çıktığı 3 maçta rakip fileleri havalandırmayı başaramadı. 106 gündür Avrupa'da gol orucunda olan Demba Ba, bu şanssızlığını Club Brugge ile Olimpiyat Stadı'nda oynanacak rövanş karşılaşmasında kırmak istiyor.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...