Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erol Büyükburç'un eski eşi konuştu

Erol Büyükburç'un eski eşi konuştu

MAGAZİN Haberleri

Dün evinde ölü bulunan pop müziğinin efsane ismi Erol Büyükburç'un eski eşi Ute User, Söylemezsem Olmaz programında bağlandı

12 yıl Erol Büyükburç'la birlikte olan Ute User, "Böyle olmasına çok üzüldüm, yalnız ölmesini istemezdim" dedi.Kendisinin de göğüs kanseri rahatsızlığı yaşadığını söyleyen eski eş Ute User, "Ben Erol Büyükburç'la sonsuza kadar mutlu olacağımızı düşünmüştüm, öyle isterdim dedi. Beynim durmuş gibi artık düşünemiyorum, mutlaka cenazesine gideceğim haber bekliyorum" dedi.


ALYANSINI ÇIKARIP EVİ TERK ETMİŞTİ
2004 yılında evlendiği Büyükburç'un kendisini sürekli aşağıladığı ve ekonomik yönden istismar ettiği iddiasıyla boşanma davası açan Eser, ünlü şarkıcının alyansını çıkarıp evi terk ettiğini söylemiş ve şunları anlatmıştı: "Evliliğimiz güzel başladı ama artık yürümez. Erol Bey alyansını çıkardı, evi terk edip gitti. Karşılıklı boşanma davaları açtık. Zaten uzun zamandır tartışmalar yaşıyorduk. Beni başkalarının önünde sürekli rencide ediyor, hakaretler yağdırıyordu. Beni ekonomik yönden de istismar ediyordu. 20 yıldır Türkiye'de yaşıyorum. Bundan sonra da çalışıp, bu ülkede yaşamaya devam edeceğim."
Eser, evliliklerinin bitmesinde aralarındaki yaş farkının da rol oynadığını ifade etmiş ve şunu söylemişti: "Ben kendisinden 16 yaş küçüğüm, yaşın da önemi var. Kendisi 1936 doğumlu."


"EROL BENİ TEHDİT EDİYOR" DEMİŞTİ
Erol Büyükburç'un boşanmak üzere mahkemeye verdiği eşi Ute Eser, sanatçının kendisini tehdit ettiğini söylemişti. Eser, "Konserleri birlikte organize ediyoruz, kazanılan parayı evin ihtiyaçları için harcıyoruz, ama beni o paraları çalmakla suçladı. Bana, 'Bankalarda paraların var, çıkar ortaya koy' diyordu. Oysa benim onun bilmediği tek kuruş param yok. Evden çekip gittikten sonra, tehditle ofisimden bazı eşyaları istedi, 'Vermezsen, gelir kapıyı kırarım' dedi. İstediği eşyaları verdim. Şimdi de medyaya konuşmamam konusunda tehdit ediyor" demişti.


"YABANCI KADINLA EVLENDİĞİME PİŞMANIM" DEMİŞTİ
"Ute Hanım kazandığım bütün paralara el koydu. Paraları o yönetiyordu. Kendimi ona teslim ettim" diyen Büyükburç, "Onunla evlendiğime bin pişmanım. Türk kadınlarından çok çok özür dilerim. En başta Ute'yle yani yabancı uyruklu bir kadınla evlenmemeliydim. Türk kadınlarının kökü mü kurudu, gittim bir Alman'la evlendim, belayı başıma aldım. Eğer bir Türk kadınıyla evlenseydim başıma bunlar gelmezdi. Bulaşığımı da o yıkardı, çamaşırımı da. Türk kadını vefakardır, cefakardır. Kocası için yaşar. Alman kadınları metaryalist oluyor. Ute de öyleydi. Bir daha yabancı uyruklu bir kadınla işim olmaz" demişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...