Ve Putin ortaya çıktı!

Ve Putin ortaya çıktı!

DÜNYA Haberleri

Günlerdir ortada görünmeyen Rusya devlet başkanı Putin için öldü iddiaları orataya atılmıştı. Putin dedikoduları bu fotoğraf ile sona erdi.

Dokuz gündür ortalarda görünmemesi "Acaba hasta mı?" söylentilerine yol açan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in bugün çekilen fotoğrafları yayımlandı.
Rusya Devlet Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yayımlanan 13 Mart tarihli fotoğrafla birlikte, "Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova dışındaki Novo Ogorevo konuk evinde Rusya Yüksek Mahkemesi Başkanı Vyaçeslav Lebedev'i kabul etti. Görüşmede Rusya adalet sisteminde yapılan değişiklikler ele alındı" bilgisi paylaşıldı.
Ve Putin ortaya çıktı!
Putin'in ortalıktan kaybolmasıyla ilgili dün yeni bir açıklama yapan Basın Danışmanı Dimitriy Peskov, "Kimsenin Putin'in sağlığı ile ilgili şüphesi olmasın. Başkan yoğun tempoda çalışıyor ve hatta görüştüğü kişilerin elini sıkarken kemiklerini çatırdatıyor" demişti. (Hürriyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...