Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Anne ve babasını öldüren adama 2 kez müebbet istendi

/ Kaynak: İHA
Anne ve babasını öldüren adama 2 kez müebbet istendi

YAŞAM Haberleri  / İHA

Sırtlarından bıçaklanarak öldürülen avukat ve eşinin cinayet şüphelisi oğlu hakkında 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis istendi.

Adana'da oturdukları villanın mutfağında sırtlarından bıçaklanarak öldürülen avukat ve eşinin cinayet şüphelisi oğlu hakkında 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.Avukat Yüksel Pişkin (50) ve eşi Nilay Pişkin (48), geçen 23 Ekim'de Çukurova ilçesi Kurttepe Mahallesi Gondol Sitesi'ndeki villalarının mutfağında bıçaklanarak öldürülmüş olarak bulunmuştu. Çift ile birlikte yaşayan oğulları Ali İhsan Pişkin (32), cinayetlerle ilgili birinci derece şüpheli olarak gözaltına alınmış ve Emniyet Müdürlüğü'ndeki ifadesinde suçlamaları kabul etmemişti. Güvenlik kamerası kayıtlarına göre akşamdan olayın ortaya çıktığı saate kadar eve giren kimseye rastlanmaması, kapı ve pencerelerde zorlama olmaması nedeniyle şüpheli sıfatıyla sorgulanan Pişkin'in kilerde kanlı eşofmanı ile kanlı çorabı bulunmuştu. Anne ve babasını öldürdüğü iddialarını reddeden Pişkin, polisin diğer tüm sorularını yanıtsız bırakmıştı. Tutuklanan Pişkin, mahkeme koridorlarında ise, "Delil yok, bir şey yok. Gören yok, duyan yok. Niye beni suçluyorlar bilmiyorum" diye tepki göstermişti. nbsp;


SAVCI İDDİANAMESİNİ HAZIRLADI nbsp;
Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı, iddianamesini hazırladı. İddianamede, banyodaki kirli sepetinde bulunan eşofman altında çok sayıda kan lekesi bulunduğu belirtildi. Adli Tıp Kurumu Başkanlığı Biyoloji İhtisas Dairesi'nce hazırlanan raporda kan örneklerinin Nilay Pişkin'e ait olduğu, kan lekelerinin açısı ile olay yerindeki kan lekelerinin açısı birlikte değerlendirildiğinde eşofmanı giyen kişinin olay yerinde olduğu ve bu eşofmanın Ali İhsan Pişkin'e ait olduğunun kabul edildiği belirtildi. Pişkin'in iki parmağında kesici bir aletin sıyırması sonucu oluşmuş yara olduğuna dikkat çekilirken, odasında bulunan kanlı peçetede ise kendisine ait kan bulunduğu vurgulandı. Ali İhsan Pişkin'in otomobille hava almak için siteden ayrıldığı ve Pişkin'in aracına benzer bir aracın Çatalan Köprüsü'ne gelerek sürücüsünün araçtan inip köprü korkuluklarında yürüyüp geri geldiği anın güvenlik kameralarına yansıdığı belirtildi. nbsp;
Savcı, Ali İhsan Pişkin hakkında anne ve babasını öldürme suçundan iki kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle Adana 5. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı. Ali İhsan Pişkin, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...