Kayserispor'dan taraftara çağrı

/ Kaynak: AA
Kayserispor'dan taraftara çağrı

SPOR Haberleri  / AA

Kayserispor Kulüp basın sözcüsü Rıfay Pehlivan, "Taraftarımızın desteğiyle Altınordu maçından galip ayrılmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

PTT 1. Ligin lideri Kayserispor'un basın sözcüsü Rıfat Pehlivan, 15 Mart Pazar günü Altınordu ile yapacakları karşılaşmada taraftardan tribündeki yerlerini almalarını istedi. Pehlivan, AA muhabirine yaptığı açıklamada ligin 24. haftasında konuk edecekleri Altınordu'yu yenerek, zirvede biraz daha rahatlamak istediklerini söyledi.


Taraftarın takım için önemli bir güç olduğunu aktaran Pehlivan, şöyle devam etti: "Pazar günü saat 13.30'da Altınordu ile karşılaşacağız. İyi bir gün ve saatte maçımızı oynayacağız. Son haftalarda taraftarımızın takımımıza olan ilgisinden memnunuz. Bu ilginin daha da artmasını istiyoruz. Şehrimizde Passolig kartı olan herkesi karşılaşmaya davet ediyoruz. Onlara iyi, keyifli bir futbol izlettireceğimize inanıyorum. Taraftarımızın desteğiyle Altınordu maçından galip ayrılmak istiyoruz. Umarım 3 puanı hanesine yazdıran taraf biz oluruz."


Pehlivan, takımda önemli bir eksik olmadığını da sözlerine ekledi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...