Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hastanenin 7. katında intihara kalkıştı

/ Kaynak: İHA
Hastanenin 7. katında intihara kalkıştı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Samsun'da, Kastamonu'nun Araç ilçesinden olduğu öğrenilen bir vatandaş, hastanenin 7. katında intihar girişiminde bulundu.

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesinde bulunan Gazi Devlet Hastanesi'nin 7. katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Kastamonu Araç doğumlu 37 yaşındaki evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen A.A, borcu olduğu gerekçesiyle Gazi Devlet Hastanesi'nin 7. katında pencereden kendini sarkıtarak intihara teşebbüs etti. Bir hasta odasının penceresinden aşağı sarkan biri olduğunu gören vatandaşlar durumu polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsın düşmesi ve atlaması durumuna karşı durumu Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı'na verdi. Bu esnada çevredeki vatandaşların ellerinde cep telefonlarıyla olan biteni kayıt altına almaya çalışması gözlerden kaçmazken, itfaiye ekipleri şahsın düşme ve atlama ihtimaline karşı şişme çadır açtı. Şahıs, polisin yaklaşık 45 dakika süren ikna çabasından sonra intihar girişiminden vazgeçirildi. Şahıs daha sonra polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere İlyasköy Polis Merkezi'ne götürüldü. nbsp;



YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...