Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Karabük'te feci kaza: 1'i ağır 2 yaralı

/ Kaynak: İHA
Karabük'te feci kaza: 1'i ağır 2 yaralı

YAŞAM Haberleri  / İHA

Karabük'te meydana gelen trafik kazasında biri ağır iki kişi yaralanırken, kaza anı ise bir marketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Kaza, 100. Yıl Pazar Yeri mevkiinde meydana geldi. Vural Sorgun idaresindeki 78 AK 115 plakalı otomobil, dönüş için aniden yola çıkan Yunus Uluca idaresindeki 06 DG 9732 plakalı otomobile, ardından da kaldırımda yürüyen Ümmihan Ballıoğlu ve Hayrünisa Virgün isimli iki kadına çarparak pazar yerine uçtu. Kazada Ümmihan Ballıoğlu otomobil ile birlikte pazar yerine uçarak ağır yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen 112 ambulansı ile Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza bir marketin güvenlik kamerasına saniye saniye yansırken, şoka giren otomobil sürücüleri polis tarafından gözaltına alındı.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.
##tgvideo##

YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...