Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fatih Terim, Colin Kazım'ı milli takıma çağırdı!

/ Kaynak: AA
Fatih Terim, Colin Kazım'ı milli takıma çağırdı!

SPOR Haberleri  / AA

Feyenoord'da forma giyen Colin Kazım'ın Fatih Terim tarafından milli takıma davet edildiği yönünde çıkan iddiaların aslı ortaya çıktı.

Bursaspor'dan Hollanda'nın Feyenoord takımına kiralanan ve ligde çıktığı 20 maçta 10 gol kaydederek takımın en golcü ismi konumuna gelen Colin Kazım'ın Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından A Milli Futbol Takımı'na davet edildiği iddia edildi. Feyenoord Kulübü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 28 yaşındaki oyuncunun Türkiye'nin Hollanda ile oynayacağı Avrupa Şampiyonası Eleme maçının ön kadrosuna davet edildiği bildirildi. Kazım ise, kendi hesabından yaptığı açıklamada henüz kendisine gelen bir davetin olmadığını ifade etti.

KAZIM'A HENÜZ DAVET YOK

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından Feyenoord Kulübü'ne prosedür gereği gönderilen belgenin yanlış anlaşıldığı ortaya çıktı. TFF'nin gönderdiği belgenin milli takımın geniş havuzunda yer alan ve yurt dışında oynayan tüm futbolcuların kulüplerine gönderildiği bildirildi. Yurt dışında oynayan oyuncuların milli takıma çağırabilirlik durumuna ilişkin bilgi edinilmesi amaçlanan bu belgenin resmi bir davet niteliği taşımadığı belirtildi.

Öte yandan Türkiye'nin Hollanda ve Lüksemburg ile oynayacağı maçlarının aday kadrosu 20 Mart Cuma günü açıklanacak.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...