'İzmir'de uçak düştü' ihbarı

/ Kaynak: İHA
'İzmir'de uçak düştü' ihbarı

GÜNDEM Haberleri  / İHA

İzmir'in Menemen ilçesinde 'uçak düştü' ihbarı üzerine bölgede arama tarama çalışmaları başlatan ekipler, herhangi bir bulguya rastlamadı.

İzmir'in Menemen ilçesinde, saat 18.00 sıralarında Türkelli köyü yakınlarına uçak düştü ihbarlarının gelmesi, arama kurtarma, itfaiye, jandarma ve 112 Acil Servis ekiplerini harekete geçirdi. Birden fazla ihbar üzerine bölgede arama tarama çalışmaları başlatan ekipler düşen uçak izine rastlamadı. Öte yandan, Adnan Menderes Havalimanı ve Çiğli 2. Ana Jet Üssü ile kurulan bağlantıda herhangi bir uçağın kaybolmadığı belirtildi.

"İDDİALAR ÜZERİNE YOLA ÇIKTIK"
Araçların ulaşamadığı bölgeye ekiplerle birlikte arama tarama çalışmalarına katılan Fatih Mahallesi Muhtarı Şevket Türköz, olayla ilgili şunları söyledi: nbsp; "Önce uçak düştüğüne dair ihbar geldiğini öğrendik ama biz öyle bir şey duymadık. İhbar üzerine jandarmayla irtibata geçtik ama onlar da kesin bilgi alınamadığını söylediler. Sonra ekiplerle birlikte üç koldan dağa çıktık. Araştırdık ama en ufak bir bulguya rastlamadık. İddialar üzerine yola çıktık. Görece köyüne uçağın düştüğünü ve iki pilotun yaralı olarak kurtulduğunu söylediler ama herhangi bir şeye rastlamadık. Yanlış ihbar olabilir ama vatandaş görmediği bir şeyi de söylemez. İhbar verilen yerler tarandı. Yarın tekrar aranacak. Yarın netlik kazanır diye düşünüyoruz."

Köy sakinleri ise jandarma araçlarını görünce uçak düştü ihbarından haberi olduklarını belirterek, "Ekiplerin çalışmalarını gördük ama ortada görünen bir şey yok. Dağda ışıklar var arıyorlardı ama bir şey görünmüyor. Yarın sabah da aramaya devam edecekler" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...