Melo: Bazen ben de korkuyorum

Melo: Bazen ben de korkuyorum

SPOR Haberleri

Ameliyat sonrası ülkesinde rehabilitasyon sürecini geçiren Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Melo, ülke basınına çok özel ve samimi açıklamalarda bulundu.

Brezilyalı yıldız, Globo Esporte'ye verdiği demeçte, "Bana verdikleri 'Pitbull' lakabının hakkını vermeye çalışıyorum. Kulübün önemli ikonlarından biriyim. Son dört sene içinde tam altı kupa kazandık ve bu yolda neler feda ettiğimi çok iyi biliyorlar. Bu seneye kötü bir sırt ağrısı ile başladım ama diğer iki kulüple olan şampiyonluk yarışında takımımı yalnız bırakamazdım. Bu yüzden ağrılara rağmen oynamaya çalıştım. Ancak baktık ki, son üç maçta dayanılmaz hale geldi ve performansımı düşürmeye başladı; hemen ameliyat kararı aldık." şeklinde konuştu.

"KALBİMDE FLAMENGO VAR AMA..."

Kalbindeki kulübü de açıklayan tecrübeli orta saha, "Flamengo kalbimdeki yerini herkes iyi biliyor. Maçlarını izleyebilmek için kaç gece uykusuz kaldım, hatırlayamıyorum bile. Gelecekte ne olur sadece Tanrı biliyor. Geçenlerde bir fotoğraf paylaştım ve herkes geri döneceğime yorumlamış. Ancak böyle bir durum yok. Ben sadece koyu bir taraftarım." dedi.

"BAZEN BEN DE KORKUYORUM"

Türkiye'deki fanatizme de değinen Melo, "Türkiye'de herkes futbolla yatıp futbolla kalkıyor. Ailenle bir yere gitmek çok çok zor. Dışarı çekerken, başıma neler geleceğini az çok kestirebiliyorum. Herkes fotoğraf çektirmek istiyor ve onlara karşı nazik olmamız lazım. Hem sadece fotoğraf ile yetinmiyorlar. Sarılıyorlar, kucaklıyorlar ve hatta öpüyorlar. Yolda yürürken biri adam yanaşıp seni kucaklıyor ve kulağına 'Melo, seni seviyorum' diyor. Hatta bir kez uçakta güçlü bir adam bana sarılmış ve 'Melo, adamımsın' demişti. Bazen korkutucu olabiliyorlar ama hoşuma gidiyor." ifadelerini kullandı.

"SON YILINA GİRİYORUZ"

Kulüpteki geleceğiyle ilgili ise, "Futbol dışında sakin bir hayata sahibim. Sahada değilsem, ailemle zaman geçiriyorum. Dört senedir buradayım ve üç ay sonra sözleşmemin son yılına gireceğim. Şu an gelecek hakkında konuşmak zor. Avrupa'dan önemli takımlardan teklifler var. İleride neler olacak, Tanrı gösterecek..." yorumunda bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...