Dünya starı Julio Iglesias Türkiye'de

/ Kaynak: İHA
Dünya starı Julio Iglesias Türkiye'de

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Dünyaca ünlü sanatçı Julio Iglesias, unutulmayacak bir konser için İstanbul'a geldi.

Dünyada albümü yüz milyonlarca satan Julio Iglesias son dünya turnesi kapsamında Türkiye'ye geldi. Malaga'dan özel uçakla 20.30'da İstanbul Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen Iglesias uçak altında çiçeklerle karşılandı.

Türkiye'ye gerçekleştirdiği her ziyarette biletleri çok önceden tükenen konserleriyle hayranlarını büyüleyen Julio Iglesias yine unutulmayacak bir konser için İstanbul'a geldi. Brezilya'da başlayan Turne'nin 4. Ayağı İstanbul'da gerçekleşecek. Gwendolyne, La Paloma, Je Ne Pas Change gibi sayısız hite imza atan efsanevi sanatçı eğlenceli ve romantik şarkıları ile sahnede yine müzikseverleri büyülemeye hazırlanıyor. Uluslarası birçok müzik listesinde uzun sure 1 numaradan inmeyen hitleriyle sayısız festivalde performans sergileyen sanatçı 80'den fazla albüme imza attı. Bugüne kadar 600 şehirde 5000'den fazla konser ile 60 milyon kişiyi şarkılarıyla büyüleyen Julio Iglesias, unutulmayacak bir performans için 14 Mart Cumartesi günü Ülker Sports Arena'da sahne alacak.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...