Demba Ba'nın düşüşü endişelendiriyor

Demba Ba'nın düşüşü endişelendiriyor

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yıldızı, görev aldığı son 437 dakikalık periyotta 21 şut çekti. Sadece 3'ünde isabet bulurken, tek golünü ise penaltı atışından kaydetti

Beşiktaş formasıyla 23 gol kaydeden Demba Ba, özellikle son beş maçlık periyotta, herkesi şaşırtan bir performans ortaya koydu. Bu periyotta 21 kez rakip filelere en çok şut çektiği dönemi yaşayan Senegalli futbolcu, isabet ve gol oranında ise tam tersi bir görüntü sergiledi. Demba Ba, 21 şutunun sadece 3'ünde yani %14'ünde isabet sağlarken, bir kez golle buluştu. O golü de Ankara'da 2-2 berabere biten Balıkesirspor maçında penaltıdan buldu.


BA: YANLIŞ BİR VURUŞ YAPTIM ÖZÜR DİLERİM!
Demba Ba'nın Club Brugge maçındaki tercihleri de tepki gördü. Maç 1-0 Beşiktaş'ın lehine giderken kaçırdığı pozisyon nedeniyle skoru 2-0'a getiremediklerini kendisi de itiraf eden Ba, soyunma odasında "O pozisyon sonrası rakip canlandı. Pas atmam gerektiğini biliyorum, hatalıyım. Ama gol atmayı çok istediğim için o yanlış vuruşu yaptım. Beni affedin" diyerek takım arkadaşlarından özür diledi.


VELİ İLE GÖKHAN'I BİRBİRİNE DÜŞÜRDÜ!
Daha önce Gökhan Töre ile saha içinde iki kez tartışan Veli Kavlak, bu kez Demba Ba yüzünden, takım arkadaşıyla karşı karşıya geldi. Kavlak'ın iki pozisyonda diğer oyuncuları görmek yerine topu Demba Ba'ya aktardığı için Gökhan Töre'ye tepki gösterdiği öğrenildi. Veli'nin Gökhan'a "Her topu Demba Ba'ya vermek zorunda mısın? Bazen takım olarak sahada mücadele ettiğimizi unutuyorsun" diye çıkıştığı kaydedildi.


PREUD'HOMME: TEŞEKKÜR EDERİM, İŞİMİ KOLAYLAŞTIRDIN
Demba Ba'nın karşılaşmanın ardından Club Brugge'ü 2. Lig takımına benzetmesi ise Belçika ekibi tarafından tepkiyle karşılandı. Brugge'ün hocası Michel Preud'homme, "Demba Ba'ya söyledikleri için teşekkür ediyorum. İkinci maç için oyuncularımı konsantre etmek gibi bir sıkıntım yoktu. Ancak, onun bu sözleri futbolcularıma İstanbul'da önümüzdeki hafta oynayacağımız rövanşa ekstra motive edecektir" ifadelerini kullandı.


Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...