Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Millilerde hedef altın madalya

/ Kaynak: AA
Millilerde hedef altın madalya

SPOR Haberleri  / AA

Güreş Milli Takımı, Polonya'da düzenlenecek şampiyonada altın madalya hedefliyor.

Milli Takım sporcularından Selahattin Kılıçsallayan ve Yusuf Can Zeybek, Polonya'da düzenlenecek 23 Yaş Altı Avrupa Güreş Şampiyonası'nda şampiyonluk hedefliyor.
Güreş Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre güreş milli takımı, Walbrzych kentinde 24-29 Mart tarihlerinde ilk kez düzenlenecek şampiyona öncesi hazırlıklarını Eryaman'daki Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi'nde (TOHM) sürdürüyor.
Milli güreşçi Selahattin Kılıçsallayan, organizasyonda 65 kiloda mücadele edeceğini hatırlatarak, Ankara'da iyi bir hazırlık sürecinden geçtiklerini belirtti. Takımın moral ve motivasyonun üst düzeyde olduğunu anlatan Kılıçsallayan, "Hem bireysel anlamda hem de takım halinde şampiyonluk hedefliyoruz ve bunu da başaracak güçteyiz. Bu şampiyonada Türk milletinin desteği bize yeter" ifadelerini kullandı.
Avrupa şampiyonluğunu hedeflediğini dile getiren genç sporcu Yusuf Can Zeybek ise örnek aldığı asrın güreşçisi Hamza Yerlikaya gibi rekorlara imza atmak istediğini kaydetti.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...