Dizi setinde görülmemiş olay! Tam 200 bin liralık...

Dizi setinde görülmemiş olay! Tam 200 bin liralık...

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri

Ekranların yeni yayınlanan dizisi Serçe Saray'ında ilginç bir olay yaşandı. Dizi setinde yaşanan hırsızlık olayı herkesi şoke etti. İşte detaylar...

Başrollerini Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Ulusoy'un paylaştığı 'Serçe Sarayı' isimli dizinin setinde hırsızlık olayı yaşandı. Kuleli'deki sette çekimlere hazırlanan ekip, aralarında bir kameranın da bulunduğu ekipmanların çalındığını fark edince şoke oldu.


HIRSIZLAR MİNİBÜSLE KAÇTI
Yaklaşık 200 bin lira değerindeki Alexa marka kamera çalınınca çekimler durdu. Kameranın yanı sıra altı adet keyz çantasının da çalındığı öğrenildi. Görgü tanıkları, kamerayı çalanların Ford marka bir minibüsle kaçtığını söyledi. Birkaç gün önce ise benzer yöntemlerle başka bir setten ses ve ışık sistemleri çalındığı öğrenildi. 'Serçe Sarayı' ekibinin hırsızlık olayı yüzünden morali bozuldu.


SERÇE SARAYI DİZİSİ KONUSU
Gönül Serçeden Bir Saraydır, Yıkılması Kolaydır!.. 30'lu yaşlarının başında olan Serçe, İstanbul'da, komşuluk ilişkilerinin yoğun yaşandığı canlı, samimi ve bir o kadar da olaylı bir mahallede iki oğlu ve kız kardeşiyle birlikte sakin bir hayat yaşamaktadır. Eşi Ramazan'ı trafik kazasında kaybettikten sonra çıkan taliplerin hiçbirini kabul etmeyip kendisini çocuklarına ve kız kardeşine adamıştır. Ancak bir gün hiç beklenmedik bir şey olur; Serçe tüm evlilik hayatı boyunca büyük bir yalanla yaşadığını öğrenir. Hatırasına bile dört elle bağlı olduğu adam onu senelerce üstelik de gözünün içine baka baka aldatmıştır. Evlilikleri boyunca bir başka kadınla da beraberliğini sürdüren Ramazan'ın üstelik o kadından da bir erkek çocuğu vardır… Gerçeklerle yüzleşmek Serçe için hayatının dönüm noktasıdır. Serçe bunları yaşarken gençlik aşkı Kadir'in mahalleye geri dönmesiyle işler karışacaktır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...