Bilic'in istediği dünyaca ünlü futbolcu bakın kimmiş!

Bilic'in istediği dünyaca ünlü futbolcu bakın kimmiş!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic'in bir zamanlar hayalini süsleyen isim Real Madrid'in süper yıldızı Luka Modric'miş.

Rusya'da Lokomotiv Moskova'yı çalıştırdığı dönemde birlikte çalıştığı Sportif Direktör Kirill Kotov yaptığı açıklamada Bilic'in göreve gelmesinin ardından kendilerine sunduğu transfer listesinin başında Luka Modric'in olduğunu söyledi.Kotov, "Bilic geldi ve biz Corluka ile imzaladık. Daha sonra Modric'i istedi ve biz de fiyatının ne kadar olduğunu öğrenmeye çalıştık. Ortaya 30 milyon Euro civarında bir para çıktı" diyerek transferin maliyetinin kendilerini aştığını sözlerine ekledi.Slaven Bilic'in istediği ve o dönem Tottenham forması giyen Modric aynı transfer döneminde 30 milyon Euro bonservis bedeli ile Real Madrid'e transfer oldu.


MODRIC İLE HALA GÖRÜŞÜYOR


Hırvatistan Milli Takımını çalıştırdığı dönemden öğrenici olan Luka Modric ile hala görüşen Bilic, "Arsenal'a Londra'da 1-0 kaybettiğimiz maçtan sonra Modric beni aradı ve 'Takımın top ayağındayken çok rahat, tiki- taka oynuyorsunuz' dedi." açıklaması ile samimiyetinin boyutuna dair de işaret vermişti.


Kaynak: nbsp;Sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...