Erol Büyükburç'un kızından Erdoğan'ın sözlerine cevap

/ Kaynak: DHA
Erol Büyükburç'un kızından Erdoğan'ın sözlerine cevap

MAGAZİN Haberleri  / DHA

Evinde ölü bulunun Erol Büyükburç'un kızı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'ölümü düşündürücü' sözlerine yanıt verdi

İSTANBUL Etiler'deki evinde Perşembe günü ölü bulunan nbsp;ünlü sanatçı Erol Büyükburç için cemal reşit rey Konser Salonu'nda tören düzenleniyor. nbsp;Büyükburç'un Türk Bayrağı'na sarılı tabutunun başında torunu Lale Han Kaya vardı. Lale dedesinin tabutuna dokundu, fotoğrafını okşadı.
Erol Büyükburç'un kızından Erdoğan'ın sözlerine cevap

CUMHURBAŞKANININ SÖZLERİ
Kızları Evren Erol Büyükburç ve Özlem Kaya Büyükburç taziyeleri kabul ediyor. Büyükburç'un kızları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Programı öncesi ölümü düşündürücü" sözlerini de değerlendirdi. Hem Evren Erol nbsp;hem de Özlem Kaya Büyükburç şüphelerinin olmadığını söyleyip, babalarının kalp ve şeker hastası olduğunu hatırlattı. Evren Erol Büyükburç babasının doğal yollardan öldüğünün doktor tarafından da tespit edildiğini söyledi. Büyükburç'un cenazesi nbsp;Levent Camii'nde öğle vakti kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

MAGAZİN
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...