Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzonspor'a Cardozo müjdesi!

Trabzonspor'a Cardozo müjdesi!

SPOR Haberleri

Trabzonspor'a kritik Gaziantepspor maçı öncesinde Oscar Cardozo müjdesi geldi.

Aşil tendonundaki sakatlığı nedeniyle bu hafta takımla antrenmanlara çıkamayan Paraguaylı golcü, bu sabahki antrenmanda yer aldı.
Ligde attığı 14 golle takımın gol yükünü sırtlayan en önemli oyuncularından biri olan Oscar Cardozo'dan pazartesi günkü Gaziantepspor maçı öncesinde teknik heyeti rahatlatan haber geldi. Sol aşil tendonundaki ağrı nedeniyle aşil tendiniti teşhisi koyulan ve özel tedavi programı uygulandığı için bu haftaki antrenmalara çıkamayan Paraguaylı golcü, takımın bu sabahki antrenmanında yer aldı. Tedbir amaçlı olarak dinlendirilen Cardozo'nun antrenmana çıkması, Yatabare, Waris ve Deniz Yılmaz'ın sakatlığı nedeniyle forvet sıkıntısı çeken teknik heyeti de rahatlattı.
ANTRENMAN İKİ GRUP HALİNDE YAPILDI
Trabzonspor, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını bu sabah saat 11.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde ilk 20 dakikası medyaya açık olarak yaptığı antrenmanla sürdürdü. Çalışmaya sakatlığı bulunan Yatabare, Yusuf ve Belkalem katılmadı. Diğer oyuncular ise iki grup halinde kondisyon ve taktik çalışma gerçekleştirdi.
YOLCULUK YARIN
Trabzonspor, pazartesi günü oynayacağı maç için yarın Gaziantep'e gidecek. THY'ye ait özel uçakla saat 15.00'te Trabzon'dan hareket edecek olan bordo mavililer, Mersin İdmanyurdu deplasmanında aldıkları 5-1'lik galibiyetin moraliyle Gaziantepspor maçında da sezonun üçüncü deplasman galibiyetini kazanmaya çalışacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...