Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Altan Karındaş: 'Sanat camiasına çok kırgınım'

/ Kaynak: İHA
Altan Karındaş: 'Sanat camiasına çok kırgınım'

MAGAZİN Haberleri  / İHA

Muğla'da huzur evinde yaşayan tiyatronun ünlü ismi Altan Karındaş, tedavi gördüğü hastanede bugün taburcu edildi.

Karındaş, hastalığı süresince kendisini aramayan sanat camiasına çok kırgın olduğunu söyledi. Türkiye'de çöp çatan programlarının öncülüğünü yapan ,Sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu, seslendirme sanatçısı 87 yaşındaki Altan Karındaş, 18 gün boyunca tedavi gördüğü Marmaris Yücelen Hastanesi'nden bugün taburcu edildi. Kardiyoloji ve İç Hastalıkları Uzmanı Bülent Polat, sanatçının durumu hakkında bilgi verdi. Polat, "Altan Karındaş hastanemize mide kanaması şüphesiyle başvurdu. Yoğun bakımda 4 günlük bir tedavinin ardından normal odaya alınarak tedavisine devam edildi. Hastanın, kalp yetmezliği, şeker, tansiyon ve Akciğer sorunu bulunuyor. Geldiğinde durumu çok kritikti ancak tedaviye olumlu cevap verdi. Bugün de kendisini taburcu ettik" dedi.
Altan Karındaş: 'Sanat camiasına çok kırgınım'

"SANAT CAMİASINA ÇOK KIRGINIM"
Altan Karındaş hastanede İhlas Haber Ajansı muhabirine özel açıklamalarda bulundu. Karındaş, hastalığı boyunca kendisini arayıp geçmiş olsun demeyen sanat camiasına çok kırgın olduğunu söyledi. Sanatçıların öldükten sonra kıymete bindiğinin altını çizen Karındaş, bir zamanlar zengin ettiği yapımcı firmalarla sanatçı dostlarının şimdi ortada olmadığını, hakiki dostunun ise halk olduğunu vurguladı. Sanatçılığın nankör bir meslek olduğuna değinen Karındaş, Allah'ın kendisini çok sevdiğini belirtti. Dostlarının genelde sanat camiası dışından olduğunu hatırlatan ünlü sanatçı, " yıkılmadım ayaktayım" şeklinde konuştu.
"EROL BÜYÜKBURÇ ÇOK BÜYÜK DOSTUMDU"
Ünlü sinema ve tiyatro sanatçısı Altan Karındaş, geçtiğimiz gün evinde ölü bulunan pop müziğin ünlü ismi Erol Büyükburç'un ölümüne çok üzüldüğünü söyledi. Büyükburç'un çok büyük dostu olduğunu belirten Karındaş, şöyle konuştu: "Erol Büyükburç ile eskiden şov programlarında beraberdik. Sahne aldığı mekanları Amerikalılar doldurdu. Çok sevilen ve çok komik bir adamdı. Bana sahne arasında gelir maymun taklidi yapardı, hayat dolu bir insandı. Karısını ve kızını kaybedince çok acılar çekti. Allah rahmet eylesin".
"GÜNÜMÜZ ÇÖPÇATAN PROGRAMLARI ABARTILI"
Türkiye'de çöpçatan programlarına öncülük eden Karındaş, günümüz çöpçatan programlarının abartılı olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi: "Çöpçatan programlarının güzelini yapan da var, yapmayan da. Ancak benim en çok üzüldüğüm, bakıyorsunuz; bir kanal bir program yapıyor, Arkasından diğerleri de aynı programı yapmaya çalışıyor. Bu tip insanların birbirine saygısı olmuyor.Bu yüzden tasvip etmiyorum. Bazı programları ise abartılı buluyorum".
"HUZUREVİNDE ÇOK MUTLUYUM"
Marmaris Belediyesi Huzurevi'nde yaşayan Altan Karındaş, burada çok mutlu olduğunu ve çok iyi bakıldığını söyledi. Maddi durumunun çok iyi olmadığını emekli maaşları ile geçindiğini kaydeden Karındaş, hastane masraflarını çok sevdiği dostu turizmci Ayşen Yazıcı'nın ödediğini belirtti. Kazandığı paraları hep dağıttığını bu yüzden maddi olarak çok varlığının bulunmadığını dile getiren Karındaş, sanat camiasına seslenerek, sanatçıların birbirlerine sıkı sıkı sarılarak destek olmalarını istedi. Şarkıcı Sezen Aksu'yu çok insana yardım eden bir sanatçı olarak örnek gösteren Karındaş, "Onu çok seviyorum. O kadar çok insana yardım etti ki, anlatılamaz" dedi.

MAGAZİN
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...