Yemenli öğrencinin Erdoğan mutluluğu!

/ Kaynak: İHA
Yemenli öğrencinin Erdoğan mutluluğu!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Ankara Üniversitesi öğrencisi Yemenli 21 yaşındaki Hekmat Kabool, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirmenin mutluluğunu yaşadı.

2 yıldır Ankara'da yaşayan 21 yaşındaki Yemenli öğrenci Kabool, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı görebilmek için Çanakkale'ye geldi. '14 Mart Tıp Bayramı' programına takip eden Kabool, burada Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan ile hatıra fotoğrafı çektirdi. Fotoğraf çektirmenin mutluluğunu yaşayan Kabool, Erdoğan hakkında övgü dolu sözler söyledi.
İHA'ya açıklamalarda bulunan Kabool, "Cumhurbaşkanını görebilmek için Ankara'dan buraya geldim. Gerçekten çok sevinçliyim. Uzun zamandan beri onunla görüşmek istiyordum. Ama şimdi gerçek oldu, çok heyecanlıyım. Onu çok seviyorum. Keşke Yemen'de de onun gibi cumhurbaşkanı olsaydı" dedi.

GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...