Radamel Falcao'nun zor günleri

Radamel Falcao'nun zor günleri

SPOR Haberleri

Manchester United'ın hayal kırıklığı transferi Radamel Falcao'ya zor günlerinde hocası sahip çıktı.

İngiltere Premier Lig devi Manchester United'da rezerv takım ile maça çıkan Radamel Falcao'nun durumu hakkında Louis van Gaal konuştu. Hollandalı hoca Kolombiyalı yıldıza sahip çıktı.
Sakatlığı nedeniyle A Takımdan uzak kalan ve maç kondisyonunu sağlaması açısından rezerv takımın Tottenham ile oynadığı karşılaşmaya çıkan Falcao'nun 'aşağılandığı' yönündeki eleştirileri kabul etmeyen Van Gaal, "Birçok oyuncu burada oynuyor. Victor Valdes ve Rafael da Silva da oynadı. Rafael çok da iyi bir maç çıkardı. Bu durum oyuncunun ve teknik ekibin profesyonel ilişkisini gösterir" dedi.Van Gaal, Falcao'nun harika bir maç çıkarmadığını söylerken, "En iyisini denedi. Profesyonelce davrandı. Futbolculara çok fazla para ödüyoruz ve onlar da bizim için futbol oynuyor. Falcao medyada yazılanlar gibi bir tepki vermedi. İşte farkı da bu." ifadelerini kullandı.Monaco'dan kiralık olarak MANU'ya katılan Falcao, Kırmızı Şeytanlar'da çıktığı 23 maçta sadece 6 gol atabildi.


kaynak: sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...