Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Fenerbahçeli Egemen korkuttu

Fenerbahçeli Egemen korkuttu

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin başarılı oyuncularından Egemen Korkmaz sol dizinde ağrı sebebiyle antrenmana katılmadı.

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 24. haftasında, 15 Mart Pazar günü, Atatürk 19 Mayıs Stadı'nda Gençlerbirliği ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, Can Bartu Tesisleri'nde bugün öğle saatlerinde yaptığı antrenmanla tamamladı.
Teknik Direktör İsmail Kartal yönetimindeki antrenman saat 12:00'da başladı ve 1 saat 15 dakika sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda 2 gruba ayrılan oyuncular 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptılar. Antrenman taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.Sol dizinde ağrı hisseden Egemen Korkmaz tedbir amaçlı antrenmana katılmazken, Hasan Ali Kaldırım takımdan ayrı özel program dahilinde yaptığı çalışmalarla antrenmanı tamamladı.Egemen'in Pazar günü Gençlerbirliği karşısında forma giyememesi durumunda Bekir İrtegün savunmada Alves ile birlikte oynayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...