Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Davutoğlu'ndan 14 Mart mesajı

/ Kaynak: İHA
Davutoğlu'ndan 14 Mart mesajı

Politika Haberleri  / İHA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Yaptığımız reformlarla ve gerçekleştirmeyi planladığımız projelerle ülkemizi sağlık alanında daha ileri bir seviyeye taşımanın gayreti içinde olacağız" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, '14 Mart Tıp Bayramı' dolayısıyla yayınladığı mesajda, "Vatandaşlarımıza hak ettikleri sağlık hizmetlerini en etkin şekilde sunmayı hükümet olarak asli vazifelerimizden biri olarak görüyoruz. Bu vazifeyi ifa noktasında üzerlerine düşen sorumlulukları hakkıyla yerine getiren kıymetli hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza şükranlarımı sunuyorum.
Ülkemizin sağlık alanında yakaladığı uluslararası başarılar ve gerçekleştirdiği ilkler, bize bu alanda sürekli artan bir itibar kazandırmıştır. Hiç şüphesiz ki ülke olarak elde edilen bu başarılar, sağlık çalışanlarımızla birlikte elde ettiğimiz başarılardır.
Geçtiğimiz 13 yıl boyunca, sağlık alanında hizmet alanları ve hizmet verenleri her bakımdan daha yüksek standartlara kavuşturmak için hükümet olarak ciddi reformları hayata geçirdik ve tüm dünyanın takdirini kazanan 'Sağlıkta Dönüşüm Programı'nı büyük bir başarıyla uyguladık" dedi.
Davutoğlu, mesajında şunları kaydetti: "Hayata geçirmeyi planladığımız 'Şehir Hastaneleri Projesi' ile her bir vatandaşımızın tam teşekküllü sağlık merkezlerine ulaşımını ve eksiksiz bir şekilde sağlık hizmetlerine kavuşmasını hedefliyoruz. Yaptığımız reformlarla ve gerçekleştirmeyi planladığımız projelerle ülkemizi sağlık alanında daha ileri bir seviyeye taşımanın gayreti içinde olacağız.Hayatlarını hayat kurtarmaya vakfetmiş, gayeleri insanı yaşatmak olan tüm hekimlerimizi ve sağlık çalışanlarımızı, 14 Mart Tıp Bayramı münasebetiyle tebrik ediyor, bütün sağlık çalışanlarımızı sevgiyle, muhabbetle selamlıyorum."

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...