Hamza Hamzaoğlu'ndan Yasin Öztekin için dev itiraf!

Hamza Hamzaoğlu'ndan Yasin Öztekin için dev itiraf!

SPOR Haberleri

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Başakşehir maçının sonrasında konuştu.

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Başakşehir ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından açıklamalarda bulundu.

İŞTE O SÖZLER...

"Oyuncu değişikliğine kadar, Sabri'nin değişikliğine, Yasin'in çıkmasına kadar koşan mücadele eden bir Galatasaray... O dakikadan sonra benim hatamdan kaynaklanan bir Galatasaray. Bu maçın tek sorumlusu benim. Ama ne olursa olsun, Galatasaray'ın maçı 2-2'ye getirmemesi gerekiyor. Bunu konuşacağız oyuncularımla, ama en başta benim suçum. Camiadan özür diliyorum. Üzgünüm, ama inancımızı kaybetmeden yolumuza devam edeceğiz. Bu maçtan sonra daha da şart oldu, 4. yıldızı takacağız inşallah."

SON DAKİKALARDAKİ GERGİNLİKLER...

"Kulübeden atılan bir top var, Chedjou kızdı ve kulübeye cevap verdi. İçerideki olayları görmedim, bir kalabalık vardı, ama daha sonra geldim. 2-0'dan sonra 2-2'ye gelince bir gerginlik oluyor, normal. Söyleyecek fazla bir şey yok, üzgünüz, ama yolumuza devam edeceğiz"

"HATASIZ KUL OLMAZ"

"Hatasız kul olmaz. Çalışan insan muhakkak hata yapacaktır. Hamza daha iyi olsun diye değişiklikleri yapmıştır ama demek ki tutmamıştır. 2-2 berabere kaldık. Bir puan aldık ama alamayabilirdik de. Son dakikada Muslera'nın aldığı bir pozisyon var. O da gol olabilirdi. Önümüzde daha çok maç var, daha çok şey değişir. Sakin olacağız ve şampiyon olacağız. İki haftada 5 puan kaybettik, bunun bilincindeyiz. Bunu biz aramızda telafi edeceğiz. Ben futbolcu arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum. Biz bir aileyiz, bunun üstesinden gelebilecek güce sahibiz."

"KAVGA GÜRÜLTÜ SAHADA OLAN BİR ŞEYDİ"

Saha içinde Chedjou ile İstanbul Başakşehir Yardımcı Antrenörü Erol Bulut arasında yaşanan gerginliğin maçın ardından koridora taşınmasıyla ilgili soruyu da yanıtlayan Albayrak, şunları söyledi:

"Bir karışıklık oldu. İstanbul Başakşehirli futbolcuları, Abdullah hoca da dahil içeri soktuk. Tatlıya bağladık, bir problem olmadı. Benim olduğum yerde problem olmaz. Kavga gürültü sahada olan bir şeydi, içerde devam etmek istediler. Ben Chedjou'yu kendim içeriye soktum. Sonra burada bir kargaşa oldu. Bir problem olmadı. Maçtan sonra bu tür ufak tefek problemler olur ama olmaması lazım. Mesela dün Konya'da olan centilmence gelişme nedeniyle Shota'yı tebrik ediyorum. Sahalarımızda öyle şeylerin olması lazım. Burada da maçın sonunda ufak bir tartışma oldu, tatlıya bağladık.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...