Yorumculardan Hamzaoğlu'na Yasin Öztekin tepkileri!

Yorumculardan Hamzaoğlu'na Yasin Öztekin tepkileri!

SPOR Haberleri

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun Yasin Öztekin değişikliği eleştiri Mustafa Denizli ve Rıdvan Dilmen'den eleştiri aldı...

Galatasaray, İstanbul Başakşehir karşısında 2-0 öne geçtiği maçta sahadan 2-2 beraberlikle ayrılırken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun bir kararı ciddi şekilde eleştirildi.

Mücadelenin 2-0 olduğu sırada dakikalar 65'i gösterdiğinde karşılaşmanın etkili isimlerinden Yasin Öztekin, yerini Blerim Dzemaili'ye bırakmıştı.

Maçın ardından değerlendirmelerde bulunan Mustafa Denizli, "Çıkacak son adam Yasin Öztekin'di. Yapılacak tek değişiklik Bruma'ydı. O çıkardı Telles girerdi. Bu futbolcuları oyundan alamazsın. Takımda yeni yer bulan ve çıkışta olan futbolcuları değil. Yeni kazandığın bir adam. Dzemaili oyuna girecekse Yasin çıkmazdı" dedi.

Rıdvan Dilmen ise, "Hamza Hamzaoğlu'nun Yasin değişikliği anlamsızdı. Bruma'yı çıkarması lazımdı. Yasin'i çıkarması Sneijder'in de dengesini bozdu. Hamza Hoca bu değişikliği yaptığına çok pişman olmuştur" açıklamasını yaptı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...