Selçuk İnan iddialı: ''Şampiyon olacağız''

Selçuk İnan iddialı: ''Şampiyon olacağız''

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Selçuk İnan kısa bir açıklama yaptı.

Süper Lig'de Başakşehir ile 2-2 berabere kalan Galatasaray'da Selçuk İnan karşılaşmanın kısa bir değerlendirmesini yaptı. Selçuk İnan, iyi başlamalarına rağmen yaşadıkları kayıptan dolayı üzgün olduklarını söyledi. Selçuk İnan, kaybedilmiş iki puan olsa da şampiyonluğun kaybedilmediği de dile getirdi.

''BİZ ŞAMPİYON OLACAĞIZ"

''Maça iyi başladığımızı düşünüyorum. İyi de pozisyonlar bulduk. İstediğimiz skoru da elde ettik. Tam maçı kazanıyoruz derken 2 tane gol yedik. Kendi hatalarımızdan gol yedik. Birçok tecrübeli arkadaşımız gibi ben de hata yaptığımızı kabul ediyoruz. Bir puan aldık. Amacımız başka bir deplasmanda telafi etmek. Kaybedilmiş 2 puan var ama kaybedilmiş bir şampiyonluk yok. Biz iyi bir takımız. İnşallah sezon sonunda 4. yıldızı takacağız. Bugün kaybedilmiş iki puan var. Biz şampiyon olacağız. Maçı kazanmış olsaydık çok şey söylemek isterdim ama şuan çok mutsuzum. İçimden golle ilgili bir şey söylemek gelmiyor.''

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...