Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rus basınında 'Putin baba oldu' iddiası

Rus basınında 'Putin baba oldu' iddiası

DÜNYA Haberleri

Dokuz gündür ortalarda görünmemesi "Acaba hasta mı?" söylentilerine yol açan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in dün çekilen fotoğrafları

Rusya Devlet Başkanlığı'nın resmi internet sitesinde yayımlanan 13 Mart tarihli fotoğrafla birlikte, "Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Moskova dışındaki Novo Ogorevo konuk evinde Rusya Yüksek Mahkemesi Başkanı Vyaçeslav Lebedev'i kabul etti. Görüşmede Rusya adalet sisteminde yapılan değişiklikler ele alındı" bilgisi paylaşıldı.
Rus basınında 'Putin baba oldu' iddiası
TOKALAŞTIKLARININ KEMİKLERİNİ ÇATIRDATIYOR
Putin'in ortalıktan kaybolmasıyla ilgili önceki gün yeni bir açıklama yapan Basın Danışmanı Dimitriy Peskov, "Kimsenin Putin'in sağlığı ile ilgili şüphesi olmasın. Başkan yoğun tempoda çalışıyor ve hatta görüştüğü kişilerin elini sıkarken kemiklerini çatırdatıyor" dedi.

"DOĞUM İÇİN İSVİÇRE'DE" İDDİASI
İsviçre gazetesi Blick ise Putin'le gizlice evlendiği iddia edilen Alina Kabayeva'nın Rus liderden olan çocuğunu doğurmak için İsviçre'ye geldiğini öne sürdü. İsviçre'nin İtalyan kantonu Tichino bölgesinde yer alan elit "Aziz Anna Özel Doğumevi"nde son günlerde bir koşuşturma gözlendiğini tespit eden gazete, "Yerli bir kadın Putin'in eşi Alina'nın üçüncü çocuğunu doğurmak için buraya geldiğini söylüyor" ifadelerine yer verdi.
Rus basınında 'Putin baba oldu' iddiası
İsviçre'deki "Aziz Anna Özel Doğumevi" son yıllarda Rus oligarkların ve üst düzey bürokratların eşlerinin doğum yapmak için seçtiği bir numaralı yer olarak gösteriliyor. 31 yaşındaki eski jimnastikçi Alina Kabayeva, spor kariyerini bıraktıktan sonra kimden olduğu bilinmeyen iki çocuk annesi olmuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...