Emine Ülker Tarhan'ın hedefi iktidar

Emine Ülker Tarhan'ın hedefi iktidar

Politika Haberleri

DSP Genel Başkanı Masum Türker, Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan'ı ziyaret etti.

Tarhan'a başarı dileklerini ileten Türker, 7 Haziran'daki Genel Seçim öncesinde siyasi tabloyu değerlendirerek, "Ülkemizin gidişatından sizler gibi biz de memnun değiliz. Endişelerimiz, kaygılarımız aynı boyutta. Bu gidişe bir dur demek için yapmış olduğunuz çıkışı çok değerli buluyoruz ve bunun bir ihtiyaç olduğunu değerlendiriyoruz" dedi.

KARARSIZLAR BİRLEŞMELİ

Seçim öncesinde DSP'nin 'Solda Birlik Platformu' adı altında bir birliktelik düşüncesi olduğunu ifade eden Masum Türker, "Şu anda kararsız olduğunu ifade eden 12.5 milyonluk bir kitle var. Bu seçmenler bir arayış içindeler. Soldaki tüm partileri bir araya getirerek, merkezde orta sınıfa hitap eden bir oluşum düşüncesindeyiz. Bu platformda her parti kendi adıyla temsil edilecek. Bir anlamda Yunanistan'daki Syriza modelini öngörüyoruz. Önerimiz DSP ve Anadolu Partisi'nin bu platformun başını çekmesidir" diye konuştu.

HEDEFİMİZ İKTİDAR OLMAK

Ülkenin geleceğine ilişkin kaygı duyan herkesin önerilerinin değerli olduğunu ifade eden Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan ise, "Sayın Türker'in önerisi bizim için değerlidir. Bu arayışa ait talebi, yetkili arkadaşlarımız ve kurullarımızla değerlendirerek temaslarımızı sürdüreceğiz" dedi. Bir basın mensubunun 7 Haziran'daki hedeflerine ilişkin sorusunu da yanıtlayan Tarhan, "Seçime giren her partinin hedefi elbette iktidar olmaktır. Bizim de hedefimiz iktidar. Her zaman söylediğim gibi barajları yıkmak gerektiğini düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...