Galatasaray 3 yıl sonra bir ilki yaşadı!

Galatasaray 3 yıl sonra bir ilki yaşadı!

SPOR Haberleri

Galatasaray, son olarak 2011-12 sezonunun sonunda 2-0 önde iken puan kaybı yaşamıştı.

Galatasaray bu hafta sahasında 2-0 önde oynadığı İ.Başakşehir maçını son 10 dakika içinde yediği gollerle 2-2 berabere bitirdi ve puan kaybetti. Galatasaray sahasında en son 2011-12 sezonu Süper Final maçında Beşiktaş'a karşı 2-0 önde iken son 5 dakika içinde yediği 2 golle 2-2 berabere bitirmişti.

İLK YARIDA 13, İKİNCİ YARIDA 14 PUAN

Galatasaray sezonun ilk 7 haftasında 4 galibiyet 1 beraberlik 2 yenilgi almış ve 13 puan toplamıştı. Prandelli döneminde Galatasaray Bursaspor'u deplasmanda yenmiş ardından sahasında Eskişehirspor ile 0-0 berabere kalıp Balıkesirspor'a 2-0 kaybetmiş daha sonra iki rakibini geçip sahasında Fenerbahçe karşısında da 2-1 kazanmıştı. Galatasaray 7.haftada ise İ.Başakşehir karşısında 4-0 kaybetmişti. Galatasaray aynı rakiplere karşı sezonun 2.yarısında Hamza Hamzaoğlu yönetiminde oynadığı 7 maçta da 4 galibiyet 2 beraberlik 1 yenilgi aldı ve 14 puan topladı. İlk yarıda deplasmanda yendiği Bursaspor ile 2.yarıda sahasında berabere kalan Galatasaray, bu kez deplasmanda Eskişehirspor'u geçti. Üst üste 3 maçını kazanan Galatasaray geçen haftada derbi maçı Fenerbahçe karşısında 1-0 kaybetti. Galatasaray sezonun 2.yarısında İ.Başakşehir ile sahasında 2-2 berabere kaldı.
Galatasaray 3 yıl sonra bir ilki yaşadı!

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...