Rekortmen Sneijder 2 haftadır karavana atıyor

Rekortmen Sneijder 2 haftadır karavana atıyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, son 2 haftada kaleyi bulamadı.

Süper Lig'in kaleye en çok şut çeken oyuncusu Wesley Sneijder son 2 haftada kaleyi bulamadı. Geçen hafta Fenerbahçe deplasmanında 2 şut çeken ve kaleyi bulamayan Sneijder bu haftada kaleye tek şut çekti ama isabet sağlayamadı. Yasin Öztekin ise 4 kez ile takımının en çok kaleyi deneyen oyuncusu olurken 1 asist yaptı.

SABRİ 10 ORTADA ASİSTİ BULDU

Sabri Sarıoğlu maçın ilk 45 dakikasında sahada kalırken toplamda 10 kez orta yaptı. İlk yarıda sağ kanattan bir çok kez gelen Sabri son ortasında Selçuk İnan'a asist yapmış oldu. Sabri böylece bu sezon 4.kez gol pası vermiş oldu.

BATDAL 3,5 YIL SONRA SÜPER LİG'DE ATTI!

Mehmet Batdal 2-2 biten Galatasaray maçında takımının ilk golünü atarken böylece Süper Lig'de yaklaşık 3,5 yıl sonra gol atmış oldu. Mehmet Batdal en son 01.10.2011 tarihinde Karabükspor forması ile Orduspor'a atarken bu hafta attığı golle aynı zamanda Süper Lig'de 2.golünü kaydetmiş oldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...