Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Erman Toroğlu'ndan Galatasaraylıları üzecek yorum

Erman Toroğlu'ndan Galatasaraylıları üzecek yorum

SPOR Haberleri

Erman Toroğlu, Galatasaray'ın Başakşehir'le oynadığı maçtan sonra "Böyle bir takımın şampiyon olması çok güç" dedi.

2-0 öndesin top çevirip vakit öldürecek kapasiten yoksa şampiyonluktan bahsetme. Sağ bekin sol bekin yok. Chedjou, Muslera bir de Melo iş yapıyor, diğerleri ancak göstermelik hava yapıyor

2-0 öne geçiyorsun, "şampiyonluğa oynuyorum" diyorsun, iki tane gol yiyorsun!
Bu arada uzatma dakikasında sarı mı, kırmızı mı olan kaleci Muslera'nın bir pozisyonu var. Böyle bir takımın şampiyon olması çok güç. Neden? Sağ bekinle sol bekin yok! Ortada oynayan stoperlerden birisi de yok.
Bir de bunların önünde oynayan bir oyuncun yok.
Peki şimdi ben bunları yazarken siz de dersiniz ki "Arkadaş orada oynayan oyuncular var!"
Evet var. Hepsi hikaye! Yani şampiyonluğa oynayan takımda öyle oynayan futbolcular olmaz.
Bu konudaki yorumum dün de böyleydi, bugün de yarında böyle olyacak. Bir tek Chedjou bir de Muslera... Önde bir de Melo vardı o da sakat.
Peki diyerleri ne iş yaparlar?

GÖSTERMELİK, HAVA YAPARLAR

Maçtan sonra da Sabri gibi La Fontaine'den masallar anlatırlar. Ama olay ne Sabri de ne de Hamza'da.
Son 10 yıldır Sabri'nin yerine en az 10 tane futbolcu alındı milyon eurolar ödendi ama hâlâ Sabri oynayıp da beyanat veriyorsa ben futbolculara bir şey söylemem. O ileri zekalı yöneticilere veya maddi olarak çıkarlarını yöneten bazılarına selam söylerim.
2-0 öne geçiyorsun, yalnız top çevirsen maçı bitirirsin!
Yani gol atmak için ileri gitmeye gerek yok. Vakit öldür, maç biter. Eğer onu yapamayacak kapasitedeysen şampiyonluktan bahsetmiyeceksin. Maçın genel özeti bu.

MUSLERA'YA ÇIKAN KARTIN RENGİ KIRMIZI OLMALIYDI

Uzatma dakikalarındaki pozisyonda Muslera atılır mıydı? Özellikle atağı yapan Başakşehirli oyuncu, 2-3 metre daha topu sürsen golü atarsın. Ondan sonra Muslera seni indirdiğinde Muslera'nın sağında bir Galatasaraylı var. Başakşehirli oyuncu yok! Muslera'yı geçtikten sonra o oyuncu pozisyona müdahale edebilir mi? Edemez! Kartın rengi ne olmalı? Kırmızı! Ama beyler Türkiye'de böyle pozisyonlarda eğer hakemlerin babaları varsa, basında yandaşları varsa, televizyonlarda yandaşları varsa veya yarın öbür gün MHK'de görev alacaklarsa ya da Avrupa'ya göndereceğin hakemin maçına göre Türkiye'de kamyonla para kazanacaksan yorumlar başka yapılır. Şu andaki Türkiye'nin malesef pozisyon hakem yorumu bu!

(haber7)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...