23 yıllık eşinden 8 gündür haber alamıyor

/ Kaynak: AA
23 yıllık eşinden 8 gündür haber alamıyor

YAŞAM Haberleri  / AA

Iğdır'da yaşayan iki çocuk annesi İlhame Akbay'dan 8 gündür haber alınamıyor.

Alınan bilgiye göre, Pir Sultan Abdal Mahallesi'nde eşi Hasan Akbay ve iki çocuğuyla yaşayan 40 yaşındaki İlhame Akbay, 8 gün önce çalıştığı iş yerine gitmek üzere evden ayrıldı. Eşinin akşam saatlerinde eve gelmemesinden şüphelenen Hasan Akbay, durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Kaybolduğu günden bu yana eşinin evine dönmesini bekleyen Akbay, günün büyük bölümünü de 23 yıllık eşini arayarak geçiriyor. Gazetecilere açıklamalarda bulunan Akbay, eşiyle 23 yıdan bu yana mutlu bir evlilik sürdürdüğünü ve aralarında herhangi bir sorun olmadığını söyledi.
Akbay, eşinin en son işe gitmek için evden ayrıldığını anımsatarak, "Akşam oldu gelmedi, telefonları kapalı. Her yerde arıyoruz bulamıyoruz. Tek öğrenmek istediğim hayatta mı değil mi? Onun için her gün arayıp soruyorum ama bir sonuç çıkmadı" dedi.
Eşinin iş yerindeki arkadaşlarının ve akrabalarının da durumdan haberdar olmadığını anlatan Akbay, "Tüm akrabalarını aradım. Hiçbirinin haberi yok. Yani kaçtı mı kaçırıldı mı belli değil. Kardeşlerinin de haberi yok. Ben de ne yapacağımı bilemiyorum" diye konuştu.
23 yıllık eşinden 8 gündür haber alamıyor




YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...