Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Antalya'da falezlerden 2 kişi düştü, 1'i öldü...

/ Kaynak: AA
Antalya'da falezlerden 2 kişi düştü, 1'i öldü...

YAŞAM Haberleri  / AA

Antalya'da falezlerden düşen 2 kişiden 1'i hayatını kaybetti. Yaralı vatandaş ise ekiplerin çalışması sonunda deniz polisince botla kurtarıldı.

Muratpaşa ilçesine bağlı Kılınçarslan Mahallesi'ndeki Karaalioğlu Parkı'nda falezler üzerinde 2 kişinin hareketsiz yattığını fark eden vatandaşlar, polise, 112 Acil Servis ve itfaiyeye haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, kişilerin bulunduğu yere indi. Görevliler, söz konusu kişilerden 1'inin olay yerinde öldüğünü belirledi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalede bulunduğu yaralı vatandaşın kurtarılması için deniz polisinden yardım istendi. Dalgıçların getirdiği sedyeye alınan yaralı, daha sonra denizde bir süre yüzdürülerek bota, ardından Kaleiçi Yat Limanı'nda hazır bekletilen ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Yaralının, hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Daha sonra aynı şekilde limana taşınan ceset ise Antalya Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.
Şahısların kimlikleri ve düşme nedenlerinin tespiti için çalışma başlatıldı.

YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...