Türk yıldızın Celtic'e transferi yattı!

Türk yıldızın Celtic'e transferi yattı!

SPOR Haberleri

İskoçya Premier Lig ekiplerinden Dundee United forması giyen Nadir Çiftçi'nin Celtic maçında yaptığı hareketler olası transferini sıkıntıya soktu.

İskoçya Premier Lig ekiplerinden Dundee United forması giyen Nadir Çiftçi'nin Celtic maçında yaptığı hareketler olası transferine mâl oldu.

Ada basını tarafından ortaya atılan iddiaya göre Celtic'in transfer listesinde yer alan Türk golcü, 1-1 biten maçta yeşil-beyazlıların tepkisini çekti. Takımını 1-0 öne geçiren golü attıktan sonraki sevinci ve Celtic kaptanı Scott Brown'un kafasına tekme atması nedeniyle eleştirlen Nadir'in bu yaşananların ardından Celtic'in transfer listesinden çıkarıldığı iddia edildi.

Celtic'in ayrıca Dundee United kariyerinde, 2 sezonda 18 sarı kart 1 de kırmızı kart görmesi nedeniyle Nadir'in agresif yapısından memnun kalmadığı da vurgulandı. Devre arasında da birçok takımın radarına takılan Nadir bu sezon 31 maça çıktı ve 12 gol, 9 asistlik bir performans sergiledi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...