Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İHH, Suriye'ye 4 yılda 500 milyon ekmek ulaştırdı

İHH, Suriye'ye 4 yılda 500 milyon ekmek ulaştırdı

YAŞAM Haberleri

İHH İnsani Yardım Vakfı, iç savaşın devam ettiği Suriye'ye, 4 yılda 500 milyon ekmek ulaştırdı.

İHH İnsani Yardım Vakfı Suriye Çalışmaları Hatay Ofisi basın danışmanı Burak Karacaoğlu, AA muhabirine, Suriye'de olayların başladığı günden bu yana, yurtiçi ve yurtdışından yapılan yardımları, ülkenin farklı bölgelerine ulaştırmaya gayret gösterdiklerini söyledi.
Karacaoğlu, "İç savaşla Suriye'de yardım faaliyetlerine başlayan İHH İnsani Yardım Vakfı, 4 yılda 5 bin tır insani yardım malzemesini Şam, Halep, Hama, Humus ve İdlib ile bu şehirlerin köy ve kasabalarına dağıttı. Hatay'ın Reyhanlı ilçesindeki İHH'nın lojistik merkezinde ve Suriye'nin farklı bölgelerinde kurduğumuz fırınlarda pişirilen 500 milyon ekmeği kardeşlerimizin sofralarına sunduk" dedi.
Karacaoğlu, ulusal ve uluslararası yaklaşık 100 sivil toplum kuruluşunun desteğiyle Suriye'ye bugüne kadar 360 milyon liralık yardım ulaştırdıklarını sözlerine ekledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...