Beşiktaşlı yönetici: "Şampiyon olmadık"

Beşiktaşlı yönetici: "Şampiyon olmadık"

SPOR Haberleri

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Kayseri Erciyesspor karşısında alınan galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.

Şampiyon olmak için ellerinden geleni yapacaklarını ifade eden Albayrak, "Çok güzel, keyifli bir maçta. Bu keyfi yaşatan futbolcu kardeşlerimize teşekkrü ediyoruz. Taraftarlar harika atmosfer yaşattılar. Teşekkür ediyoruz. Lider olduk. Büyük bir özgüven kazandık. Bir maç kazandık. Şampiyon olmadık. Önemli olan sezon sonuna kadar bunu götürmek ve şampiyon olmak. Aynı şekilde havaya girmeden ayaklarımızı yere basarak her maçımızı kazanarak şampiyon olmak istiyoruz." dedi.

Beşiktaş taraftarına teşekkür eden Albayrak, "Taraftarlarımızı çok şey paylaşmak istiyorlar. Onlarsız bir hiçiz. Takımlarını sonuna kadar desteklesinler. Küfür etmesinler. Camia olarak kol kola beraber yürümek istiyoruz. Bizi yalnız bırakmasınlar. Brugge maçı çok önemli. Orada gol atmak çok önemliydi. Arkadaşlar bunun bilincinde. İnşallah 70 bin taraftarın önünde tur atlayacağız. Bundan sonra çok daha iyi Beşiktal göreceğimizi söyleyebilirim. Burası deplasman değil, Beşiktaş'ın evi. Ankara taraftarına çok teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...