Beşiktaş'ın yükselen yıldızı Gökhan Töre

Beşiktaş'ın yükselen yıldızı Gökhan Töre

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın yıldızlarından Gökhan Töre, 24. haftada geçen sezonki performansını yakaladı.

Beşiktaş'ın ilk golünü atan Gökhan Töre, Süper Lig'de şimdiden geçen sezonki performansına ulaştı. Geçen sezon 4 kez rakip fileleri havalandıran siyah-beyazlı oyuncu, Kayseri Erciyesspor karşısında fileleri havalandırarak 2014-2015'te bu sayıya 24. haftada ulaştı. Avrupa kupalarında 4 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da 1 gol atan Gökhan Töre, resmi maçlarda bu sezon 9. golünü attı.

Geçen sezon her iki yarıdaki maçlarda Kayseri Erciyesspor'a gol atma başarısı gösteren siyah-beyazlı oyuncu, 2 sezonda bu rakibe karşı 3. kez gol sevinci yaşadı.

OLCAY ŞAHAN 7. GOLÜNÜ ATTI

Kayseri Erciyesspor karşısında takımının 3. golünü atan Olcay Şahan da ligde bu sezonki 7. golünü kaydetti.

Ankara'daki maçlarda 4 gol atan siyah-beyazlı oyuncu, Demba Ba'dan sonra Süper Lig'de takımının en golcü oyuncusu oldu.

PEKTEMEK 155 GÜN SONRA GOL BULDU

Karşılaşmada 77. dakikada skor bulan Mustafa Pektemek, 155 günlük gol hasretine son verdi.

Ligde ilk yarıda 10 Ekim 2014'te Balıkesirspor karşısında gol sevinci yaşayan tecrübeli oyuncu, bu sezon 2. golüne ulaştı. Kayseri Erciyesspor karşısında önemli pozisyonları değerlendiremeyen Mustafa Pektemek, rakibin, skoru 3-1'e getirmesinin ardından yaptığı baskı sırasında attığı golle takımını rahatlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...