Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsmail Kartal'a göre mağlubiyetin sorumlusu...

İsmail Kartal'a göre mağlubiyetin sorumlusu...

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği karşısında alınan 2-1'lik yenilginin ardından açıklamalarda bulunan İsmail Kartal, mağlubiyeti saha zeminine bağladı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Gençlerbirliği karşısında alınan 2-1'lik yenilginin ardından açıklamalarda bulundu. Saha şartlarının ağır olduğunu ancak bunu bahane etmeyeceklerini ifade eden Kartal, "Maça iyi başladık ancak pozisyonları değerlendiremedik. Bugün saha çok ağırdı, ona rağmen iyi mücadele ettik. Gençlerbirliği iyi oynadı ve zaman zaman pozisyonlar buldu. Yaptığımız hamleler ile skoru kendi lehimize çevirmeye çalıştık. Emenike, Gökhan ve Sow ile bazı pozisyonlar yakaladık. Gençlerbirliği'ni bugün iyi mücadele ettiği için tebrik ediyorum. Aşırı yağış ve sahanın ağır oluşu bizim oyun anlayışımızı etkiledi. Ancak bunun bahanesi yok. Bu mağlubiyeti unutarak, Beşiktaş ile oynayacağımız maça hazırlanmalıyız" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...