Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İsmail Kartal, 20 yılın rekoruna ortak oldu!

İsmail Kartal, 20 yılın rekoruna ortak oldu!

SPOR Haberleri

İsmail Kartal'ın Fenerbahçe'si, 24. hafta itibariyle kötü bir istatistik yakaladı.

Fenerbahçe Süper Lig'in son 20 sezonunda en az gol attığı sezonlarından birini yaşıyor. Bu sezon 24 haftada 39 gol atan sarı-lacivertliler, benzeri performansı 2012-13 ve 2011-12 sezonlarında yaşamıştı. Bu iki sezonda da 24.haftada 39'ar gol atan Fenerbahçe geçen sezon aynı dönemde 15 gol daha fazla atmıştı.

FENERBAHÇE İLK GOLÜ YERSE...

Fenerbahçe bu sezon Süper Lig'de 8 kez maçın ilk golünü kalesinde gördü. Fenerbahçe bu 8 maçın sadece 1 tanesini kazanırken 3 kez berabere kaldı 4 tanesinde ise sahadan yenik ayrıldı. Fenerbahçe bu maçlarda 18 puan kaybı yaptı.

SON 4 HAFTADA 75 ŞUT, 4 İSABET...

Fenerbahçe Süper Lig'in son 4 haftasında rakip kaleye 75 şut çekerken bu şutlarda sadece 4 isabet sağladı. Sarı-lacivertliler, böylece şutlarının gol olma oranı son 4 haftada sadece %5,3 oldu. Fenerbahçe ilk 20 haftada ise %11 şutlarını gol atma yüzdesine ulaşmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...