Mustafa Denizli'den Fenerbahçe'ye ağır eleştiri

Mustafa Denizli'den Fenerbahçe'ye ağır eleştiri

SPOR Haberleri

Ünlü yorumcu Mustafa Denizli, Lig TV'de yaptığı yorumda Fenerbahçe'yi ağır bir dille eleştirdi.

Maraton programında Fenerbahçe-Gençlerbirliği maçını yorumlayan ünlü teknik adam Mustafa Denizli, Başkent ekibinin galibiyeti hak ettiğini söyledi. Denizli, "Galatasaray galibiyeti Fenerbahçe'de negatif bir ortam oluşturmuş. Fenerbahçe attığı paslar vs. hiçbir şekilde kazanacak görüntüsü vermedi. Gençlerbirliği çok daha iyi işler yaptı" ifadesini kullandı.

"FORVET OYUNCUSU BÖYLE OYNAMAZ"
Fenerbahçe'nin forvet oyuncuları Emenike ve Sow'un performansına dikkat çeken Denizli, "Fenerbahçe atağa kalkıyor, Emenike ve Sow koşacaklarına, yürüyor. Kuyt'tan başka koşu yapan yok. Forvet oyuncusu dediğin, takımı atağa kalktığında yalancı koşu yapar, 3 metre geriye, sağa sola falan koşar. Bunların hiçbiri Emenike ve Sow'da yok. Bunlar çok rahatsız edici görüntüler" dedi.

"NE ÇABA, NE KALİTE!"
Denizli, şöyle devam etti: "Fenerbahçe bu akşam ne çaba ne kalite gösterdi. Gençlerbirliği çok haklı bir galibiyet aldı. Fenerbahçe gibi takımlara yakalanıp tekrar öne geçmek çok önemlidir. Bu nedenle Gençlerbirliği'nin yaptığı iş çok önemli."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...