Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni Trafic Türkiye'de satışta

Yeni Trafic Türkiye'de satışta

Ekonomi Haberleri

Renault orta sınıftaki ticari aracı Trafic, yenilenen haliyle satışa sunuldu. Trafic'in Panelvan versiyonu 59 bin 550 TL'den başlayan fiyata sahip

Markanın ticari araç yelpazesinin en yeni üyesi olan Trafic, Renault'nun yeni kimliğini yansıtan çizgileriyle dikkat çekiyor. Dış tasarımının yanı sıra iç mekanı da farklılaşan Trafic, binek araç konforu ve ergonomisi sunuyor. Kabinde, 90 litre hacminde, 14 farklı saklama gözü bulunurken, cep telefonu, tablet ve dizüstü bilgisayara kolay ulaşılabilecek akıllı çözümler de sunuluyor. İç mekan daha sessiz hale getirilirken, CD/Mp3 çalar, USB portu, Bluetooth bağlantısının standart olması dikkat çekiyor. Bir öncekine göre 21 cm daha uzun olan Trafic, 4.15 metrelik maksimum yükleme uzunluğuyla sınıfında lider konumda.


Yeni Trafic, 1.6 lt (115 HP) ve çift turbo beslemeli 1.6 lt (140 HP) motor seçenekleriyle sunuluyor. 140 HP'lik seçenekte Stop amp; Start sistemi de bulunuyor. aktif ve pasif güvenlik donanımlarına sahip Trafic'te ABS+EBD, yeni nesil ESP, Adaptif Yük Kontrolü, Devrilme Önleyici, Yokuş Kalkış Destek Sistemi, Yol Tutuş Desteği (Extended Grip), Römork Savrulma Önleyici, Lastik Basınç İzleme sistemi gibi unsurlar var.
İlk etapta Panelvan versiyonuyla satışa çıkan Trafic'in 5+1 Multix, 8+1 ve 9+1 Passenger versiyonları da yılının ikinci çeyreğinde Türkiye'de pazarında olacak.


Kaynak: Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...