Galatasaray 2 yıldızına kavuşuyor

Galatasaray 2 yıldızına kavuşuyor

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın sakatlıktan kurtulan iki yıldızı Burak Yılmaz ile Semih Kaya'nın sahada olacak olmaları, Hamza Hamzaoğlu'nun elini güçlendiriyor.

Galatasaray, Başakşehirspor maçında alınan beraberliğin üzüntüsünü bir an önce unutarak, ligde hafta sonu oynayacağı Kasımpaşa sınavına odaklanmaya çalışıyor.Pazar gününü izinli olarak geçiren Galatasaray'da bu maçın hazırlıkları, bugün yapılacak antrenmanla başlayacak. Başakşehir mücadelesinde, derbide cezalı duruma düştüğü için forma giyen Burak Yılmaz ile sakatlığı düzelen Semih Kaya'nın da sahada olacak olmaları, Hamza Hamzaoğlu'nun elini güçlendiriyor.Özellikle savunmada yaşanan sıkıntının, Semih'in tam olarak hazır hale gelmesiyle birlikte çözülmesi bekleniyor. Bu sezon ligde 13 golü bulunan ve Cim Bom'u hücuma taşıyan Burak'ın da, Kasımpaşa deplasmanında ilk 11'de yer alacağı öğrenildi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...