Hamzaoğlu, üçüncü kez özür diledi! Bunu hep yapıyor

Hamzaoğlu, üçüncü kez özür diledi! Bunu hep yapıyor

SPOR Haberleri

Başakşehir maçı sonrası faturayı kendine kesen G.Saray'ın hocası, G.Birliği kaybı ve Burak'ın sakatlanmasının ardından da aynı şekilde davranmıştı

Başakşehir'e puan kaptırarak, şampiyonluk yarışında önemli bir kayıp yaşayan Galatasaray'da fatura Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu'na kesildi. Sahanın yıldızı Yasin Öztekin'i oyundan alan, verimsiz Bruma'ya 90 dakika tahammül ederek beraberliğe zemin hazırlayan genç hoca maç sonrasında özür dilemiş ve kabahatli olduğunu itiraf etmişti. Hamza Hamzaoğlu göreve geldiği bu yana üçüncü kez "Suçlu benim" deyip kendini öne attı. Genç hoca ilk olarak 1-1 biten G.Birliği maçı sonrasında "Oyuncu değişikliklerinde geç kalmış olabilirim. Özür dilerim" demişti. İlerleyen haftalarda Teknik Direktör Hamzaoğlu 2-0 devam eden Çaykur Rize maçında henüz sakatlığı tam geçmeyen Burak Yılmaz'ı oyuna almış ve golcü oyuncu sakatlanmıştı. Bu maçın ardından da sarı-kırmızılıların hocası, "Önce taraftardan sonra Burak'tan özür diliyorum. Onu oyuna sürmemeliydim" ifadelerini kullanmıştı.
Burak ve 4 kayıp puan
Galatasaray hocasının özür dilediği 3 karşılaşma sonrasında Cimbom 4 önemli puan yitirilirken, Burak Yılmaz da 2 hafta sahalara geç dönmüştü. Taraftarlar ilerleyen haftalarda yeni bir özre mi tanıklık edecek yoksa Galatasaray şampiyonluk yolunda emin adımlarla mı ilerleyecek bunu zaman gösterecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...