Twitter canlı yayına geçti

Twitter canlı yayına geçti

TEKNOLOJİ Haberleri

Twitter'ın canlı yayın uygulaması Periscope'u satın aldığı doğrulandı.

Uzun zamandır popüler mikro-blog sitesi Twitter'ın canlı yayın hizmeti sunmak istediği söyleniyordu. Nihayet bu iddialar resmiyete kavuştu. Canlı yayın uygulaması olarak dikkat çeken Periscope adlı şirket, Twitter'ın çatısı altına girdiğini resmen açıkladı.
Periscope, söz konusu satın alma işlemini resmi Twitter hesabı üzerinden duyurdu. Hatta Twitter, bu duyuruyu RT yapmayı da ihmal etmedi. Böylece satın alma işlemi resmiyete kavuşmuş oldu. Ayrıca daha önceden yayınlanan canlı yayın uygulaması Meerkat da büyük dikkat çekmişti. İki şirket arasında gerçekleşen bu anlaşma ile birlikte Twitter'ın çok yakında kullanıcılarına canlı yayın özelliğini getirmesi bekleniyor. Öte yandan söz konusu anlaşmanın ayrıntıları henüz bilinmiyor. Ayrıca Twitter'ın canlı yayın şirketine ne kadar ödediği de bilinmiyor.


Teknokulis

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...